dilluns, 27 d’abril del 2015

El tercer Saló de la Formació, Ocupació i Empresa del Baix Empordà a Palafrugell

Els alumnes de la UEC de la Bisbal varen participar al tercer Saló de la formació, Ocupació i Empresa de Palafrugell, El saló es va celebrar els dies 12 i 13 de març, és la tercera edició del Saló al Baix Empordà.  Aquest Saló el vam organitzar des de l’IPEP conjuntament amb el Consell Comarcal del Baix Empordà.

Segons aquestes institucions el Saló fou un èxit en xifres: 39 empreses i entitats van instal·lar-se a la zona d’expositors, dividides en àrees temàtiques com serveis formatius, empreses de recursos humans i turístiques que recollien cvs, i serveis a d’altres empreses; 46 ponències, 11 d’empresa i emprenedoria i 35 sobre el foment de l’ocupació; i el més important i destacat del Saló: 22 empreses (12 d’elles de Palafrugell) van posar sobre el taulell 58 ofertes de treball amb 143 vacants per cobrir, per a les quals es van realitzar 679 entrevistes.



Nosaltres varem visitar diferents expositors d'empreses i entitats formadores. Fins hi tot algú de nosaltres va poder entregar el seu currículum que previament s'havia treballat a la UEC.

Aprofitant que erem a Palafrugell i gràcies a la proximitat del Saló al Museu del suro també varem a profitar per fer-hi una visita.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada